Termeni si conditii de utilizare

Accesand http://www.smartmedic.ro/ sunteti de acord cu conditiile de utilizare detaliate in continuare.

Acestea sunt conditiile in care puteti folosi site-ul http://www.smartmedic.ro/, cat si continutul / serviciile on-line disponibile pe acestea. Conditiile se aplica folosintei de catre dumneavoastra a site-ului http://www.smartmedic.ro/, indiferent de platforma de primire pe care o folositi - PC, laptop, telefon mobil, PDA sau asimilate - si indiferent de modul de livrare catre dumneavoastra - via web browser, serviciu WAP, browser, email, serviciu SMS sau altele.

  1. Orice incercare de atac informational (cod malitios, spam, etc) este considerata frauda si se pedepseste conform legii.
  2. User-ul si parola trebuie cunoscute numai de catre dumneavoastra. In cazul in care informatiile disponibile in urma autentificarii online devin cunoscute de catre o persoana neautorizata, SMART MEDICAL CLINIC nu isi asuma responsabilitatea pentru acest incident.
  3. Scopul acestei aplicatii este prezentarea catre utilizator, in regim online, a rezultatelor analizelor medicale. Orice utilizare in alte scopuri nu este permisa.
  4. SMART MEDICAL CLINIC nu isi asuma raspunderea privind nefunctionarea platformei informatice a utilizatorului in momentul accesarii acestei aplicatii. Prin termenul "utilizator" se va intelege orice pacient sau medic colaborator ce detine in mod legal un cod de acces furnizat de catre SMART MEDICAL CLINIC.
  5. SMART MEDICAL CLINIC isi rezerva dreptul de a impiedica, prin orice mijloace, copierea / distribuirea / incercarile de hack voit sau replicarea a aplicatieii si de a de solicita sanctionarea, conform legislatiei in vigoare, a persoanelor implicate in aceasta activitate. Orice eventual litigiu in legatura cu aceasta aplicatie este de competenta instantelor din Romania.
Inchide fereastra

AUTENTIFICARE PACIENTSunt de acord cu conditii de utilizare ale acestui serviciu

*Pe aceasta platforma sunt disponibile doar rezultatele analizelor efectuate dupa 01.01.2023. Pentru analize efectuate anterior acestei date, contactati receptiile Smart Medical.